Quality time

Fire gange om året afholder vi "Quality Time", som er en serie af sessioner med temaer omhandlende kvalitetssikring og test. Hvert arrangement har et begrænset antal deltagere, og gennemføres typisk i form af en række "workshops", som vi har god erfaring med som læringsform. Disse "workshops" faciliteres af en eller flere seniorkonsulenter fra Q Nation.

Work in small batches - undgå fælderne

Tirsdag den 27. august 2019 kl 9:00 - 11:00
Sted: Den Blå Planet, Kastrup

Tore Nielsen
Hans-Henrik Olesen

At arbejde med et begrænset scope ("Work in small batches") giver mange fordele, når det virker, men hvor er fælderne for Test? Overlevering af viden er dyrt - også til/fra testere - og en hjørnesten i Continuous Delivery er at reducere omkostningerne signifikant, så der er økonomi i kontinuerligt at arbejde med et begrænset scope.

Det første indlæg er af Tore Nielsen fra Ugilic, der er en meget erfaren agil konsulent, underviser og coach vil præsentere principperne og give eksempler på fordele, fælder og gode råd i forhold til emnet.

Det andet indlæg er af seniorkonsulent Hans-Henrik Olesen, som vil behandle emnet fra en testvinkel, og bl.a. fortælle om hvordan testdrevene teknikker kan hjælpe teamet med løbende at definere og begrænse omfanget for opgaver. Hans-Henrik arbejder til dagligt som konsulent og underviser i Q Nation, og har 10+ års erfaring i at arbejde med agile.

Få styr på jeres automatisering

Tirsdag den 12. november 2019 kl 9:00 - 11:00
Sted: kommer senere

"Computers Perform Repetitive Tasks, People Solve Problems" og for test handler det rigtig meget om en effektiv tilgang til automatisk test. Så vi dykker ned i økonomien omkring automatisk test og taler om hvor meget der skal automatiseres, håndtering af vedligeholdelsesopgaven og samspillet med den manuelle test.

Tilmelding til arrangement

Mange tak for din tilmelding. Du vil få endelig bekræftelse så snart din tilmelding er behandlet.
Hvis du har spørgsmål til arrangementet kan du ringe til Ole C. Hansen på +45 6013 6750, hvis du har spørgsmål til din tilmelding kan du kontakte Sacha Hornum på +45 6015 9350
Der er propblemer med formularen, har du udfyldt alle obligatoriske felter?

Skulle du have spørgsmål til ovenstående kan Ole C. Hansen kontaktes for nærmere info på ole@qnation.dk