Quality time

Fire gange om året afholder vi "Quality Time", som er en serie af sessioner med temaer omhandlende kvalitetssikring og test. Hvert arrangement har et begrænset antal deltagere, og gennemføres typisk i form af en række "workshops", som vi har god erfaring med som læringsform. Disse "workshops" faciliteres af en eller flere seniorkonsulenter fra Q Nation.

Få styr på jeres automatisering

Onsdag den 29. januar 2020 kl 9:00 - 11:00
Sted: Copenhill, Vindmøllevej 6, 2300 København S

Mikael Holmberg Madsen

Steen Nordsmark Skardhamar

Mikael Holmberg Madsen har en baggrund som softwareudvikler, men skiftede allerede tidligt i hans karriere, fokus til kvalitetssikring og test. Han har igennem de seneste, mere end 15 år, arbejdet i stort set alle tænkelige roller indenfor kvalitetssikring. Han har opbygget QA teams og været ansvarlig for skabelsen af ”kvalitets kultur”. Mikael har ligeledes ved flere lejligheder delt hans observationer og synspunkter i testnetværk og på konferencer. Han har prøvet at have ansvaret for et udviklingsteam, og har derigennem fået et bredere perspektiv på kvalitetssikring. Ved udgangen af 2018 startede Mikael som selvstændig og arbejder i dag med virksomheder som Arla A/S og WhiteAway Group A/S.
Mikael vil, i sit indlæg, tage udgangspunkt i hans erfaring med testautomatisering, som han har arbejdet med som tester, ”test automation engineer” og som testmanager. Mikael har efter eget udsagn både fejlet med testautomatisering, lært hvordan strategien kan vendes om og skabt succes. Som testmanager har det været hans erfaring, at automatisering ikke er trivielt. Han har prøvet at ende i situationer, hvor mere end halvdelen af udviklernes tid er gået til vedligeholdelse af automatiserede test cases og videreudvikling af ”test automation framework”. Så vågner man pludselig op en dag og indser, at den er helt gal. Ifølge Mikael kan meget gå galt: Man kan have samlet de forkerte kompetencer omkring sig, prøve at gøre det hele selv i QA teamet, man kan blive for ambitiøs eller uambitiøs…. I dette indlæg vil Mikael dele hans egen læring og testmanagerens perspektiv på udformningen af den bedst tænkelige test automatiseringsstrategi.

Steen har arbejdet med testautomatisering i 10 år. I den tid har han medvirket i flere alsidige automatiseringsprojekter lige fra planlægning af ”proof of concept” til implementering. Han kender værktøjerne og metoderne, men specielt forstår han at formidle mulighederne til forretning og IT ledelse.
Steens har arbejdet som teknisk ekspert for flere store danske virksomheder i den finansielle og offentlige sektor. Han har derfor opbygget en stor viden om, hvad der fungerer, og hvor udfordringerne ligger. Han har tidligere undervist, talt på seminarer og været med til at planlægge konferencer.
I dette indlæg vil Steen dele erfaringer og meninger fra personen, der skal udvikle og implementere automatiseringen med eksempler fra hans projekterfaring. Indlægget er rettet mod testmanagers og andre som interesserer sig for testautomatisering uden nødvendigvis at have en teknisk baggrund. Følgende spørgsmål vil blandt andet blive adresseret:

Tilmelding til arrangement

Mange tak for din tilmelding. Du vil få endelig bekræftelse så snart din tilmelding er behandlet.
Hvis du har spørgsmål til arrangementet kan du ringe til Ole C. Hansen på +45 6013 6750, hvis du har spørgsmål til din tilmelding kan du kontakte Sacha Hornum på +45 6015 9350
Der er propblemer med formularen, har du udfyldt alle obligatoriske felter?

Skulle du have spørgsmål til ovenstående kan Ole C. Hansen kontaktes for nærmere info på ole@qnation.dk