Bjarke Dige

Hvorfor valgte du at arbejde med softwaretesting?
Jeg har baggrund i support af Test Director og senere Quality Center og ALM, primært i farmaceutisk industri. Det var, hvad der fik mig hevet ind i test og generel kvalitetssikring. Jo mere jeg lærte om det, des mere interesserede det mig. Der er uanede aspekter af kvalitetssikring og tusindvis af potentielle løsninger at navigere i. Udfordringen at skræddersy disse løsninger, så det matcher kundens behov, er det, der gør arbejdet spændende.
 
Hvilken rolle havde du på det sidste projekt?
Der var jeg Test- og Compliance Manager på en stor implementering af et nyt LIMS system. Grundet størrelsen af projektet var vi et compliance team, hvor alle havde den titel og med ansvar for hver deres spor.
 
Hvad var din største udfordring på projektet?
Koordineringen og kommunikationen var rigtig svær. Det var et stort multi-vendor setup og alle løb hurtigt. Det er altid svært med den slags projekt og især i pharma, grundet at alt skal være under fuld- og dokumenteret kontrol.
 
Hvad interesserer dig lige nu?
Når jeg ikke er på et projekt går tiden med Leapwork. Det er et spændende redskab, der forhåbentlig hjælper til at sætte mere skub i automatisering.
 
Er der nogen, som du ser op til som et forbillede?
Ja, der er nogen forskellige personer af forskellige årsager. Rent testfagligt er vores kollega Ole Chr. Hansen meget inspirerende. Fuld af energi, imødekommende og nærmest altvidende på faget. I de store komplekse projekters ”virkelige verden” har jeg stor respekt for dem, der hviler i sig selv og holder fokus under enormt pres. Jeg har f.eks. lært meget af at arbejde sammen med folk som Mette Yang Larsen (enormt løsningsorienteret og pragmatisk) og Morten Max Andersen (rolig, konkret og diplomatisk).
 
Hvad håber du at beskæftige dig med på din næste opgave?
IT Sikkerhed og mere automatisering. Det er bare to områder ud af mange, der er i rivende udvikling stadig, og der er en stor opgave i at gøre dem mere etablerede hos kunderne.
 
Har du en interesse/passion i fritiden?
Sejlads og gaming (når der er tid) 😊